2019 was een top seizoen!

Na een prachtig seizoen waarin wij weer vele (beginnende) motorrijders hebben mogen verwelkomen en een hoop hebben mogen leren begint Motor Circuit Training aan de voorbereidingen voor het seizoen 2020. Wij gaan weer een aantal mooie events organiseren op diverse circuits en wij hopen dat jij daar ook bij bent!

Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Motor Circuit Training en als eerste op de hoogte zijn van de eerste trainingen van het seizoen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (onderaan deze pagina).

Voor wie is Motor Circuit Training?

Beginnende motorrijder
Ben jij een beginnende motorrijder en wil je met meer zelfvertrouwen op de motor zitten? Dan ben je bij Motor Circuit Training aan het juiste adres. De komende periode nemen wij de tijd om onze trainingen nog verder door te ontwikkelen. Ons team van gedreven instructeurs zullen ook het komende seizoen voor je klaarstaan met hands on tips om je techniek te verbeteren.

Ervaren motorrijder
Ben jij een ervaren motorrijder en lijkt het jou leuk om op een circuit te rijden? Ook dit kan bij Motor Circuit Training! Bij aanmelding wordt jou gevraagd je ervaringsniveau aan te geven, zodat wij jou in de juiste groep kunnen plaatsen. Zo krijgt iedereen de tijd en ruimte om zijn of haar techniek (nog) verder te verbeteren en een leuke dag te beleven.

Cadeau tip!
Wil je misschien iemand een leuk cadeau geven? Geef dan een Motor Circuit Training cadeau! De cadeaubon is op alle trainingen inwisselbaar, wij versturen de vouchercode direct via email en je koopt de cadeaubon in onze webshop.

Cadeaubon

Graag tot ziens bij Motor Circuit Training!